Goed nieuws! Vanaf april 2017 vlieg je ook met Transavia naar Stockholm en Helsinki

Met Transavia naar Stockholm Fika Magazine

Steeds meer budgetmaatschappijen ontdekken de populariteit van het hoge noorden en dat is goed nieuws voor ons. Het wordt daardoor makkelijker om voor een klein prijsje naar onze favoriete landen te vliegen. Vanaf april 2017 vlieg je met Transavia naar Stockholm en Helsinki vanuit Schiphol en Eindhoven.

Vanaf april 2017 met Transavia naar Stockholm en Helsinki

Met Transavia naar Stockholm Fika MagazineOp dit moment is het alleen mogelijk om vanaf Schiphol met KLM, SAS of Norwegian Airlines direct naar Stockholm te vliegen. En vanaf Eindhoven vliegt alleen KLM naar de Zweedse hoofdstad. Niet altijd de goedkoopste tickets, en niet altijd de fijnste vliegtijden. Maar vanaf april 2017 komt daar dus verandering door de nieuwe lijnvlucht Eindhoven – Stockholm, die vier keer per week te boeken is. Naar Helsinki kun je vanaf Schiphol enkel met Finnair en KLM vliegen en vanaf Eindhoven enkel met KLM. Transavia gaat vanaf april 2017 vier keer per week vanaf Schiphol naar de Finse hoofdstad vliegen.

Vliegtickets naar Scandinavië vanaf € 29

De nieuwe vluchten van Transavia naar Helsinki en Stockholm zijn vanaf € 29 te boeken op de website van Transavia. Wij gaan onze weekendjes weg in het voorjaar vast plannen!

Tips voor Stockholm en Helsinki

Wil je je alvast voorbereiden op een weekendje Stockholm of Helsinki? Dan hebben we een paar fijne tips voor je:

Houd ook de blogs van Karina in de gaten. Zij studeert momenteel in Helsinki en doet op Fika Magazine verslag van al haar belevenissen.

2 suggesties bij “Goed nieuws! Vanaf april 2017 vlieg je ook met Transavia naar Stockholm en Helsinki
  1. Femke zegt:

    Als ik me niet vergis, is het nu ook al mogelijk om vanaf eind hoven naar Stockholm te vliegen met Transavia? Dus ze zijn eerder op die route gaan vliegen dan vanaf april 2017


  2. Agnes - Fika Magazine zegt:

    Hi Femke! Nee het is nu alleen mogelijk om vanaf Eindhoven met KLM naar Stockholm te vliegen. Bij Transavia krijg je een melding dat het pas vanaf 3 april 2017 mogelijk is om tickets te boeken voor de vlucht. 🙂


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende