Disclaimer

Disclaimer

Fika Magazine (KVK-nummer: 60423714) is een lifestylewebsite die volledig in het teken staat van Scandinavië. We hopen eventuele vragen over de invulling van Fika Magazine in deze disclaimer te beantwoorden. Mocht je na het lezen van onderstaande disclaimer toch nog vragen hebben, dan kun je altijd een mail sturen naar info@fikamagazine.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Disclaimer

Affiliate links
Fika Magazine maakt regelmatig gebruik van affiliate links. Dit zijn links waardoor Fika Magazine commissie ontvangt over aankopen van bezoekers die op websites van derden worden gedaan. Als we niet 100% achter een bepaald product of bepaalde dienst staan, dan schrijven we er niet over op Fika Magazine. De affiliate links die op Fika. Door de commissie die we over de links ontvangen, kunnen we blijven werken aan Fika Magazine en dagelijks zo interessant mogelijke content creëren.

Onze affiliate partners:

Fika Magazine is niet verantwoordelijk voor de inhoud op websites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Artikelen over producten en/of diensten
Regelmatig verschijnen er op Fika Magazine artikelen over (Scandinavische) producten en/of diensten. We schrijven alleen over deze producten en/of diensten als we hier 100% achterstaan. 
Een aantal artikelen zijn gesponsord door bedrijven. Dit wordt altijd aangegeven door de categorie ‘advertentie’ toe te voegen aan het desbetreffende artikel.

Fika Magazine krijgt af en toe gratis producten toegestuurd. Dat vinden we hartstikke leuk! Wij schrijven echter alleen over een toegezonden product als we hier zó positief over zijn dat we niet anders kunnen dan het delen met onze lezers.

Aansprakelijkheid/onjuistheden
Iedere dag wordt er met veel liefde en zorg aan Fika Magazine gewerkt. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Fika Magazine kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Bronvermelding
We streven ernaar om alle content die we op Fika Magazine plaatsen van derden te vermelden in een bronvermelding onderaan elk artikel. Mocht je het met een bepaalde bronvermelding niet eens zijn of een bronvermelding missen onder een artikel, neem dan contact op met info@fikamagazine.com.

Privacy

Reageren op artikelen
Als je wilt reageren op artikelen van Fika Magazine, moet je je naam en e-mailadres invullen. Deze gegevens worden niet aan derden verspreid. Het invullen van de gegevens is nodig voor de spamcontrole.

Cookies
Fika Magazine maakt gebruik van cookies om je ervaring op deze website nóg beter te maken.