Deze producten liggen vanaf april 2017 in IKEA's Swedish Food Market

ikea food fika magazine

Vanaf april 2017 ligt er een aantal nieuwe producten in de schappen van de IKEA food market. Ze brengen niet alleen twee gezonde tussendoortjes uit: er komt ook een boek en een diepvriesproduct aan.

SJÖRAPPORT

Wie wel eens bij de diepvriessectie van de Swedish Food Market kijkt, kent de SJÖRAPPORT-producten vast. Naast de zwarte en rode zeewierparels kun je vanaf april ook SJÖRAPPORT-zalm en SJÖRAPPORT-garnalen krijgen. De vis is volledig MSC- en ASC-gecertificeerd. Dit houdt in dat de garnalen op verantwoorde wijze gevangen zijn, de zalm duurzaam gekweekt is en de herkomst duidelijk.
ikea food ikea food

Uit koud water

Benieuwd wat je vervolgens met die nieuwe producten kunt doen? Neem dan ook direct Uit koud water mee: een kookboek dat barst van de lekkerste visrecepten. Wat dacht je van aspergesalade met kaviaar van zeewier? Of verse loempia’s met garnalen en groene kool?

Smoothies

Vind je de verleiding van al het lekkers uit de food market moeilijk te weerstaan na een rondje shoppen? Vanaf april gaat IKEA gezonde smoothies verkopen. De zogenaamde MUNSBIT sapjes zijn drankjes van haver en vruchtensap, zonder zuivel of toegevoegde suiker.
ikea food

IKEA food

Houd je dichtstbijzijnde IKEA-filiaal dus in de gaten voor deze nieuwe producten.

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende