Rechtstreeks naar Zweeds Lapland? In juni 2017 is het mogelijk!

vliegen naar Lapland Fika Magazine

Als er een plek is die de afgelopen jaren populariteit heeft gewonnen, dan is het Lapland wel. Zowel in het winter- als in het zomerseizoen trekt het steeds meer toeristen, die vooral vanwege de schitterende natuur naar het noorden reizen. Maar reizen naar Lapland is niet altijd even makkelijk; het gaat sowieso gepaard met (meerdere) overstaps. Om Zweeds-Lapland toegankelijker te maken, gaan de luchthaven van Skellefteå, lokale toerismebureaus en de virtuele luchtvaartmaatschappij GoTO Nordics in juni 2017 rechtstreekse vluchten aanbieden. Zo wordt vliegen naar Lapland een stuk aantrekkelijker.

Twee keer per week

Vooralsnog zullen er alleen in juni van het komende jaar rechtstreekse vluchten richting Zweeds Lapland gaan. Het is dan twee keer peer week mogelijk om in tweeënhalf uur van Amsterdam naar Skellefteå Airport te vliegen. Na deze maand stopt de route weer, maar de intentie is om het aantal vluchten de komende vijf jaar verder uit te breiden. De vluchten worden uitgevoerd door de Litouwse chartermaatschappij Small Planet Airlines.

Vliegen naar Lapland

Zie jij een rechtstreekse vlucht in juni 2017 wel zitten? Tickets zijn vanaf € 90 te boeken via de website van GoTO Nordics.

Bron: Visit Sweden
Fotocredits: Lola Akinmade Åkerström


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende