Airbnb in Helsinki: dit zijn de vijf leukste plekken

Airbnb in Helsinki Fika Magazine

Een handige én leuke manier om tijdens een Scandinavische stedentrip wat geld te besparen, is het huren van een appartement via Airbnb. Niet alleen ben je vaak nét even goedkoper uit dan wanneer je een hotel boekt; je hebt zo ook de mogelijkheid om in je accomodatie te koken. Maak je bijvoorbeeld iedere ochtend je ontbijtje in je Airbnb, dan kan je dat al snel flink wat euro’s besparen, die je vervolgens weer kunt uitgeven in de stad! We hebben je al eens de leukste Airbnb’s laten zien in Oslo en Kopenhagen, maar vandaag zetten we de fijnste plekken in Helsinki voor je op een rij.

Gezellig appartement in Kamppi

Dit heerlijke lichte appartement van eigenaresse Mia ligt in de wijk Kamppi. Je kunt er met z’n tweetjes terecht en slaapt er gemiddeld voor zo’n € 63 per nacht.

Airbnb in Helsinki Fika Magazine Airbnb in Helsinki Fika Magazine

Designappartement

Dit appartement bevindt zich in de wijk Ruoholathi en is ingericht met het mooiste design. Je kunt er met vier personen slapen voor gemiddeld € 125 per nacht.

Airbnb in Helsinki Fika Magazine Airbnb in Helsinki Fika Magazine

Klein maar fijn!

Vlak bij het marktplein Hakaniemi vind je het kleine, maar fijne appartement van Jussi. Hier kun je met z’n drietjes terecht. Prijzen variëren.

Airbnb in Helsinki Fika Magazine Airbnb in Helsinki Fika Magazine

Studio

Met maar liefst 86 recensies en vijf sterren, weet je dat je in de studio van Mikael goed zit. Je kunt er met z’n drieën terecht. Prijzen variëren.

appartement in Helsinki Fika Magazine appartement in Helsinki Fika Magazine

Vlak bij het centrum

Ook dit appartement ligt in de wijk Kamppi, op korte afstand van het centrum. Je slaapt er met z’n drieën voor € 68 per nacht.

airbnb Helsinki Fika Magazineairbnb Helsinki Fika Magazine

Airbnb in Helsinki

Heb jij wel eens een Airbnb in Helsinki gehuurd? Laat het ons weten in de reacties!


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende