Updates uit Helsinki

Helsinki Fika Magazine

Met trots kan ik jullie melden dat Fika Magazine vanaf heden weer een blogger rijker is! Mijn naam is Karina, ik ben 23 jaar en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ontdekte Fika Magazine toen ik opzoek was naar inspiratie voor mijn tripje naar Kopenhagen en nu mag ik zelf mijn ervaringen met jullie gaan delen.

Maandenlang leek het nog zo ver weg en nu is het dan toch echt zo ver; ik vertrek! De komende tijd ga ik mijn minor volgen aan de Haaga-Helia University of Applied Sciences in Helsinki. Niet alleen ga ik voor het eerst in een studentenhuis wonen, maar ook ga ik een voor mij hele nieuwe stad ontdekken. Op dit moment is het vooral heel erg spannend, maar natuurlijk kijk ik er ook ontzettend naar uit.

Gastblogs schrijven voor Fika Magazine tijdens deze periode betekent dat ik jullie niet alleen warm (!) ga maken voor een bezoekje aan de Finse hoofdstad, maar ook zo veel mogelijk ervaringen en waardevolle tips met jullie ga delen. Waar kun je lekker (en voor een leuk prijsje) eten? Welk uitstapje mag je echt niet overslaan? En wat móet je gezien hebben? Op deze manier hoop ik jullie te kunnen inspireren, zoals Fika Magazine dat ook bij mij heeft gedaan.

Ik kan niet wachten om Helsinki, Finland en al het moois dat Scandinavië te bieden heeft te gaan ontdekken en jullie daarover te vertellen. Tot snel!

Bron afbeelding: Visit Helsinki

5 suggesties bij “Updates uit Helsinki

Reageren niet mogelijk.


Karina
Karina studeert een half jaar aan de Haaga-Helia Universiteit in Helsinki. Vanuit haar nieuwe woonplaats maakt ze ons warm voor tripjes naar de Finse hoofdstad en deelt ze zoveel mogelijk tips en ervaringen.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende