Tip: de Zweedse serie Midnight Sun is zeer verslavend

Midnight Sun

Dat we hier bij Fika Magazine gek zijn op Scandinavische films en series zal je vast niet ontgaan zijn. De laatste tijd schreven we al over een aantal fijne nieuwe films (lees je hier en hier), maar ook op het gebied van series blijft de aanvoer maar komen. Onze laatste verslaving? Dat is de Frans-Zweedse serie Midnight Sun.

midnight sun fika magazineWaar gaat het over?

De Franse politieagente Kahina Zadi reist naar Noord-Zweden om een brutale moord op een Franse burger te onderzoeken. Er vallen meerdere slachtoffers tijdens het onderzoek en een tien jaar oud geheim tussen de inwoners van een stad ligt aan de grondslag van de verschillende moorden. Kahina komt een meedogenloze seriemoordenaar op het spoor met een bijzonder macaber plan…

Win Midnight Sun op DVD!

Benieuwd naar deze verslavende serie? Wij geven drie DVD-boxen van seizoen één weg! Vul onderstaand formulier en maak kans.

  • Door mee te doen aan deze winactie, schrijf ik mij automatisch in voor de nieuwsbrief van Fika Magazine (geen zorgen, we sturen je slechts twee keer paar maand een leuke update met het mooiste uit Scandinavië).

Fotocredits: Ulrika Malm

Één suggestie bij “Tip: de Zweedse serie Midnight Sun is zeer verslavend

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende