Win kaarten voor het Nordic Delight Festival

Nordic Delight Festival Fika Magazine

Onlangs lieten we je al weten dat op 22 april het Nordic Delight Festival plaatsvindt in de Melkweg in Amsterdam. En we hebben goed nieuws. We mogen namelijk twee kaartjes weggeven voor het muziekfestival!

Nordic Delight Festival

Tijdens Nordic Delight kun je je onderdompelen in de beste Scandinavische livemuziek, diverse films, fotografie, presentaties en culinaire hoogstandjes uit het hoge noorden. Het Nordic Delight Festival heeft de eerste deelnemende artiesten al bekend gemaakt. Het IJslandse Vök, het Deense CHINAH, de Zweedse band Grapell en het Einar Stray Orchestra uit Noorwegen zullen het podium beklimmen. Het festival werd twee keer eerder in Utrecht georganiseerd, maar heeft nu de overstap gemaakt naar Amsterdam. Binnenkort zal de rest van het programma bekend gemaakt worden.

Win kaarten!

Wil je kansmaken op de kaartjes? Vul dan onderstaand mail&win-formulier in!

  • Door mee te doen aan deze winactie, schrijf ik mij automatisch in voor de nieuwsbrief van Fika Magazine (geen zorgen, we sturen je slechts twee keer paar maand een leuke update met het mooiste uit Scandinavië).


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende