Tip! Lumière Crime Festival op 28 & 29 november

Scandinavische series

Bestaan jouw weekenden ook uit het verslinden van Scandinavische series op Netflix? Dan ga je dit festival heel erg leuk vinden. Op 28 en 29 november organiseert Lumière in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht het Lumière Crime Festival: een weekend dat volledig in het teken staat van – inderdaad – Scandinavische crime series.

Programma
Tijdens het festival worden afleveringen vertoond van gloednieuwe Scandinavische series. Op zaterdag 28 november komen onder andere The Bridge 3, Trapped, Modus, Norskov en het veelbelovende Follow the money aan bod. Op zondag 29 november wordt het derde seizoen van The Bridge in een exclusieve marathonvoorstelling vertoond.

Presentatie
De presentatie van het Crime Festival wordt verzorgd door Stine Jensen: een cultureel journalist, geboren in Denemarken, maar al sinds jonge leeftijd in Nederland. Ze schrijft boeken, romans, columns, maar is ook programmamaker. Je kent haar wellicht ook van de vierdelige TV-serie Licht op het Noorden dat in 2014 uitgezonden werd. In de serie onderzocht ze hoe het échte Scandinavië eruit ziet, de cliches voorbij.

Lumière Crime FestivalKaartje kopen?
Zin om je een heel weekend onder te dompelen in Scandinavische Crime series? Kaartjes voor het Lumière Crime Festival zijn hier te koop.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende