Søstrene Grene opent binnenkort in Amsterdam

Sostrene Grene

Via een volger op Instagram werden we getipt dat het Deense winkelconcept Søstrene Grene binnenkort in Amsterdam opent. Dat kunnen we natuurlijk niet anders dan delen.

Søstrene Grene (letterlijk vertaald, de zussen Grene) is een franchiseonderneming met non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen. Het merk werd opgericht in 1973 in Denemarken en heeft inmiddels meerdere winkels in het thuisland, maar ook in Noorwegen, IJsland, Zweden, Frankrijk en Spanje. In 2012 opende de eerste winkel in Nederland aan de Grote Markt in Groningen. En binnenkort (in oktober) wordt dus de tweede vestiging geopend aan de Nieuwendijk in Amsterdam.

Wij zijn vooral gek op de stationary-lijn van Søstrene Grene, dus zodra de winkel open is gaan we zeker even een kijkje nemen. Jij ook?

Sostrene Grene

Sostrene Grene

Sostrene Grene

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende