Søstrene Grene opent binnenkort in Amersfoort!

Søstrene Grene Amersfoort

Het Søstrene Grene-imperium (de Deense equivalent van Xenos, maar dan een tikkeltje stijlvoller) breidt steeds verder uit in Nederland. Na Amsterdam, Groningen, Zwolle, Nijmegen, Den Bosch, Den Haag en Rotterdam, opent de keten binnenkort ook een vestiging in het midden des lands. Søstrene Grene Amersfoort opent op vrijdag 24 maart!

Søstrene Grene Amersfoort

Søstrene Grene is in de korte tijd dat de keten in Nederland is gevestigd ontzettend populair geworden. De betaalbare, Deense producten vallen goed in de smaak bij de Nederlanders. In de winkels vind je allerhande hebbedingetjes voor in en om het huis. Van notitieboekjes tot keukenaccessoires en van kussens tot lampen. Het is lastig om de winkel te verlaten zonder je portemonnee te trekken.

Utrechtsestraat 49, Amersfoort

Søstrene Grene Amersfoort vestigt zich in het voormalige pand van M&S-mode. De deuren van de nieuwste vestiging zullen openen aan de Utrechtsestraat 49.

Fotocredits: CBRE


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende