Søstrene Grene in Rotterdam!

Søstrene Grene in Rotterdam

Sinds oktober vorig jaar is de populaire winkel Søstrene Grene te vinden aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Dat leek het startschot te zijn voor een serie aan nieuwe vestigingen want binnenkort opent er ook een Søstrene Grene in Rotterdam!

Hoogstraat in Rotterdam

Søstrene Grene is een Deense keten met betaalbare woonaccessoires, handige items voor in de keuken en badkamer, hobby-artikelen en schattige stationary. Vanaf 15 april kun je in Rotterdam bij de keten terecht, waar de deuren zullen openen aan de Hoogstraat 183b. Ook in Zwolle, Groningen en Den Haag zijn vestigingen van de gezusters Grene te vinden.

Voorjaarscatalogus

Benieuwd welke producten er in de Rotterdamse vestiging komen te liggen? Bekijk dan alvast de hebberigmakende voorjaarscatalogus! Ga jij Søstrene Grene in Rotterdam bezoeken?

3 suggesties bij “Søstrene Grene in Rotterdam!


  1. Tina zegt:

    Afgelopen weekend hebben we een uitstap gedaan naar Oslo, op de terugweg naar huis (Gothenburg) zijn we gestopt in Nordby omdat er daar een Sostrene Grene winkel is. Ik heb een leuke voorraad schriftjes en pennetjes gekocht en een houten snijplank voor mij en eentje voor mijn zus (we verzamelen houten planken). Ik kan niet wachten tot er ook een winkel in Gothenburg komt!


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende