6x de leukste stationary merken

stationary

Of je nu al lang en breed de schoolbanken hebt verlaten, of net bent begonnen aan een nieuw jaar van je school/studie: stationary blijft leuk om in huis te halen. Vrolijke notitieboekjes stapelen zich makkelijk op, want je weet maar nooit wanneer je ze nodig hebt. In de maand september liggen de winkels weer bomvol nieuwe spullen voor het komende schooljaar en ook de agenda’s voor 2016 beginnen langzaam hun plekken in de schappen te vinden.

Bij de Scandinavische (stationary) merken zijn we weer ontzettend veel leuks tegengekomen en daarom zetten we vandaag de zes leukste merken voor je op een rij. Klik op de verschillende merken, en je kunt gelijk gaan shoppen!

 

Nordic Stationary Nordic Stationary2 Nordic Stationary3 Nordic Stationary4 Nordic Stationary5 Nordic Stationary6

 

Wist je trouwens al dat er binnenkort een nieuwe winkel van Søstrene Grene opent in Amsterdam? Ook dit is een paradijs voor de stationaryliefhebber.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende