Door deze collectie van Søstrene Grene wil je zo terug de schoolbanken in

sostrene grene schoolspullen fika magazine

De nieuwe Søstrene Grene schoolspullen liggen in de winkels! Door deze collectie zou je jezelf haast gelukkig prijzen als je nog in de schoolbanken zit, of er weer naar terug verlangen als je ze al een tijdje verlaten hebt. Want oh, want zitten er fijne spullen tussen.

Søstrene Grene schoolspullen

Zoals je gewend bent van Søstrene Grene is ook deze collectie goed te betalen en zijn de producten voorzien van de leukste kleurtjes en prints. In de schoolspullenlijn zitten items als notitieboekjes, etuis, pennen, opbergbakjes, mappen en ga zo maar door. Ook prima te gebruiken voor je (thuis)kantoor dus.

sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine sostrene grene schoolspullen fika magazine

Søstrene Grene

Meteen naar de winkels? De Sostrene Grene schoolspullen zijn te koop bij de vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Zwolle.

 

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende