FM prijzenfestijn: met deze Scandinavische series kom je de winter wel door

Scandinavische series

Een van de fijnste dingen van de winter is misschien wel dat je weer ongegeneerd series kunt kijken op de bank. Avondenlang. Dagenlang. Onder een deken met een warme kop koffie of thee, is er niets fijner dan Scandinavische series op de buis. Treft dat even: voor Fika Magazines prijzenfestijn geven we namens Lumière een heel fijn pakket met Scandinavische series weg!

Scandinavische series

Deze fijne titels zitten in het pakket:

Thicker than Water seizoen 2
Samenvatting: Thicker than Water speelt zich af op de Ålandseilanden, die halverwege Zweden en Finland liggen. In het eerste seizoen zagen we hoe de van elkaar vervreemde broers en zus Oscar, Lasse en Jonna Waldemar samen het pension van hun moeder erven, en hoe dramatische gebeurtenissen uit hun jeugd de familiebanden op scherp zetten. In het tweede seizoen bedreigen onverwachte gebeurtenissen de toekomst van het pension en worden de familiebanden opnieuw op de proef gesteld.De wonden van de familie Waldemar raken maar moeilijk geheeld.

Follow the Money seizoen 2
Samenvatting: Inspecteur Mads stuit op een nieuwe oplichtingszaak die al snel enorme proporties aanneemt. Mr. Christensen neemt contact op met Claudia en biedt haar een nieuwe kans. Zij probeert echter op haar manier terug aan de top te komen, en is daarbij vastberaden om Christensen deze keer te slim af te zijn. Al snel raken de hoofdrolspelers opnieuw verstrikt in een web van financiële en juridische leugens en intriges. Hebzucht en machtswellust worden nog verder uitgediept. Wie zal deze keer het machtsspel winnen? De inzet is hoger dan ooit….

Nobel (gloednieuwe serie!)
Samenvatting: 24 uur nadat hij is teruggekeerd van een traumatische militaire missie in Afghanistan, krijgt luitenant Erling Riser de opdracht in Oslo op straat een Afghaanse man te vermoorden. Als hij ontdekt dat de opdracht niet van het hoofd van de Inlichtingendienst komt, moet hij uitvinden wie er wel achter zit en waarom hij gebruikt wordt als huurmoordenaar. Zijn vrouw vertrouwt hem niet meer en zelf kan hij niemand meer vertrouwen. Erling bevindt zich, als doel en dader, midden in een complex moordspel.

Dicte seizoen 3
Samenvatting: In dit derde seizoen zwicht de charmante Dicte eindelijk voor de liefde. Ze is getrouwd met Bo en heeft haar baan als misdaadjournaliste opgezegd om zich volledig te focussen op het schrijven van een boek. Wanneer Bo tijdens een fotoshoot in Libanon wordt gegijzeld, is haar enige prioriteit haar echtgenoot levend terug naar huis te brengen. Noodgedwongen gaat ze opnieuw aan de slag als journaliste en gaat ze ook de confrontatie aan met haar biologische vader. Dicte raakt al snel weer verwikkeld in zaken als euthanasie, gokverslaving, jaloezie en stalking.

Zie jij het pakket wel zitten? Vul dan voor morgenmiddag 15:00u onderstaand mail&win-formulier in!

Deze actie is inmiddels verlopen.

Één suggestie bij “FM prijzenfestijn: met deze Scandinavische series kom je de winter wel door

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende