De nieuwste Scandinavische muziekontdekkingen van Marijke

Scandinavische muziek Fika Magazine

De derde blog van mijn favoriete onderwerp: Scandinavische muziek! Ik merk bij het schrijven van dit stukje dat ik niet wil schrijven. Het liefst plak ik allemaal links met liedjes, in plaats van uitleggen en omschrijven wat voor een soort muziek het is, om het aantrekkelijk te maken.Eigenlijk word ik vaak nieuwsgierig naar muziek door een cover of een clip, of een ritme dat ik ergens hoor. Omschrijvingen en recensies kunnen soms overtuigen wanneer een cover of artwork niet aanspreekt om alsnog te gaan luisteren, maar andersom wekt het visuele de interesse. Anyway, ik ga het ook niet doen, haha!

Boodschappendeuntjes

Ik was ergens een snelle boodschap aan het doen, hoorde vaag een tof klinkend nummer. Het personeel wist niet hoe ze erachter konden komen wat er speelde, en ik heb geen app op mijn telefoon om er op die manier achter te komen. Ietwat teleurgesteld liep ik de winkel uit, en ineens kwam het idee. Ben recht onder een speaker gaan staan, heb wat zinnen die ik kon verstaan opgeschreven, Google en YES! Gevonden! Miynt kwam uit de speakers en ik was helemaal in m’n nopjes. Al snel kwam ik via via op dit lijstje uit. Het een spreekt natuurlijk meer aan dan het ander, onder het mom van ‘iets breder houden’ hoop ik dat er voor jullie iets tussen zit wat jullie aanspreekt. Luister ze!

Miynt

Cat Princess

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes

Skott

Kill J

Many Voices Speak

Scandinavische muziek

Benieuwd naar de vorige twee muziekblogs van Marijke? Je leest ze hier en hier.

3 suggesties bij “De nieuwste Scandinavische muziekontdekkingen van MarijkeReageren niet mogelijk.


Marijke
Marijke is dol op het Noorden. Ze stuit al jaren op de mooiste Scandinavische merken en fijne muziek. Voor Fika Magazine schrijft ze iedere maand over haar favorieten.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende