Weekendtip: het Nordikliving Style Event op 26 en 27 november

Nordikliving Style Event

Zwijmel je ook altijd weg bij die fijne Scandinavische binnenkijkers? En zet je je huis het liefst helemaal vol met producten van Hay en Muuto? Dan moet je dit weekend naar Haarlem. Daar vindt namelijk de eerste editie van het Nordikliving Style Event plaats; een evenement waar het twee dagen lang draait om al het moois uit Scandinavië.

Reizen, eten & design

Tijdens het Nordikliving Style Event kun je je verdiepen in de mooiste reizen naar het hoge noorden, genieten van bijzondere delicatessen uit de Scandinavische keuken en je kunt er uiteraard shoppen bij de leukste merken en winkels. Als we een blik werpen op de deelnemers dan belooft het veel goeds; een aantal van onze favoriete winkels – zoals Nordic Blends en Northbound Store – is aanwezig op het evenement. Liefhebbers van Scandinavische films en series kunnen onderuitgezakt naar de films Een man die Ove heet en Noma, my perfect storm kijken (beide aanraders!).

Nordikliving Style Event

Het evenement wordt geopend door Charlotte Ravnholt, hoofdredacteur van het Nederlandse tijdschrift Scandinavian Living en de Deense versie Bo Bedre. Het Nordikliving Style Event vindt plaats bij Svala Volvo in Haarlem. Een dagkaart heb je voor € 6,50 (inclusief een kopje koffie en gratis parkeren) en een weekend passepartout voor € 10 (inclusief een kopje koffie en gratis parkeren).

Nordikliving Style Event

Fotocredits: Nordik Living Style Event

Meer Scandinavisch design?

Lees dan ook deze artikelen nog even:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende