Is dit het leukste Airbnb in Kopenhagen?

Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine

Het lijkt altijd zo makkelijk; tijdens een weekendje weg een appartementje of huisje huren via Airbnb. Je zit lekker tussen locals, kunt nog wat ultieme tips van je host krijgen en je kunt gewoon je eigen gang gaan. Maar dan kom je op Airbnb terecht en is het vaak maar wat lastig om hét ultieme adres te vinden. Ben je toevallig op zoek naar een Airbnb in Kopenhagen? Dan heb je geluk, want wij vonden een heel fijn adresje.

Christianshavn

Dit schattige huisje telt drie verdiepingen en ligt in de hippe en bruisende wijk Christianshavn. Christianshavn is vooral bekend van de wijk Christiania, een vrijstad in Kopenhagen. De semi-onafhankelijke wijk is een broedplaats van creatievelingen en ontzettend de moeite waard tijdens een weekendje in de Deense hoofdstad.

Vrijstaand huis

Dit Airbnb in Kopenhagen is een van de weinige vrijstaande huizen in Christianshavn. Het huisje grenst aan een binnenplaats waar het goed toeven is. In 2009 werd het volledig gerenoveerd, waardoor de accommodatie tegenwoordig van alle gemakken is voorzien. Op de begane grond is een keukentje en badkamer aanwezig, op de eerste verdieping een woonkamer met bureau en slaapbank en op de derde verdieping vind je de slaapkamer en nog een badkamer.

Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine Airbnb in Kopenhagen Fika Magazine

Airbnb in Kopenhagen

Je boekt het Airbnb in Kopenhagen voor € 216 per nacht en je kunt er met vier personen overnachten. Het ligt op een kort metroritje afstand van het vliegveld en is een goede uitvalsbasis voor een leuke citytrip. Wij zien onszelf hier al helemaal kerst vieren, wat jij?

Meer tips voor Kopenhagen?

Ga je binnenkort op citytrip naar Kopenhagen? Lees dan ook deze artikelen:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Volgende