FM prijzenfestijn: dit zijn de lekkerste Scandinavische snoepjes

Lakrids Fika Magazine

De Scandinaviërs houden wel van wat zoets zo af en toe. Het is niet voor niets dat snacks als kanelbullar en flødeboller zo populair zijn. Maar er is nog iets dat er bij de noorderlingen goed in gaat: drop. Een van de bekendste dropmerken uit Scandinavië is Lakrids.

Lakrids by Johan Bülow

Lakrids is in 2007 opgericht door de Deen Johan Bülow in het dorpje Svaneke, op het eiland Bornholm. Bülow was nog maar 23 jaar oud, maar had van zijn moeder geleerd dat hij in zijn leven iets moest creëren. Niet alleen om van te kunnen leven, maar iets wat echt uit zijn hart zou komen. Bülow was gek op drop en was ervan overtuigd dat er een compleet nieuwe wereld open kon gaan voor liefhebbers van het snoepje. Hij spendeerde uren in zijn moeder keuken: testen, testen, testen. Bülow had het hele merk klaar om te starten: hij had een logo en een visie, alleen het product bleef nog achter. Dat was verre van klaar om in de schappen te liggen. Toen hij bijna op wilde geven, kwam Tage in beeld. Hij had gehoord dat iemand op Bornholm bezig was met drop, maar het maar niet lukte een eindproduct te creëren. Tage had in het verleden veel met drop gewerkt, en leerde Bülow de fijne kneepjes van het vak. Na maanden van bloed, zweet en tranen werd dan eindelijk het eindproduct geboren. Nu, jaren later, zijn de snoepjes van Bülow niet meer weg te denken uit de Scandinavische schappen en wordt het product wereldwijd verkocht.

Nordic Blends

Ook de Nederlandse webshop Nordic Blends heeft de snoepjes van Bülow in de schappen. Maar dat is niet het enige: Nordic Blends is een heerlijke lifestylewebshop die barst van de mooiste en fijnste Scandinavische merken. Voor je het weet ben je uren aan het rondklikken tussen al het moois dat je tegenkomt. We zijn dan ook ontzettend blij dat we voor Fika Magazine’s prijzenfestijn een product uit de shop weg mogen geven: je maakt namens Nordic Blends kans op de heerlijke snoepjes van Lakrids! Vul voor morgenmiddag 15:00u onderstaand formulier in en wie weet geniet jij binnenkort van deze Scandinavische snoepjes.

Deze actie is inmiddels verlopen.

Één suggestie bij “FM prijzenfestijn: dit zijn de lekkerste Scandinavische snoepjes

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende