10x de lekkerste fika's van Pinterest|deel 2

fika magazine zweedse koffiepauze

Nederlanders hebben het kopje koffie met een koekje om 10 uur ’s ochtends, Scandinaviërs (en voornamelijk de Zweden) hebben de fika. Wat dat is weten we inmiddels. Op Pinterest zien we regelmatig de lekkerste koffiemomentjes voorbij komen. Dat bracht ons een tijd geleden op het idee om de 10 lekkerste voor je op een rij te zetten. Plaatjes waarvan het water je in de mond loopt en je wellicht inspireren om ook eens met die Zweedse traditie te beginnen. Want ja, als Scandinaviërs en Nederlanders iets delen, dan is het wel hun liefde voor koffie. We vonden het dus de hoogste tijd voor een tweede deel van de 10 lekkerste fika’s van Pinterest.

e6f750e434922246d64356483b5397a2 (1)fika fika magazine zweedse koffiepauze zweedse koffiepauze zweedse koffiepauze zweedse koffiepauze zweedse koffiepauze zweedse koffiepauzezweedse koffiepauzezweedse koffiepauze

Meer fika?

Kijk ook vooral eens op ons Pinterestaccount (met een speciaal fikabord) voor nog meer informatie. En ook op Instagram komen regelmatig de lekkerste koffiemomentjes voorbij!

Bron afbeeldingen: Pinterest


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende