Happy new year! Fika Magazine's goede voornemens

Fika Magazine

HAPPY NEW YEAR! Wat was 2015 een leuk jaar, en wat wordt 2016 (hopelijk) minstens net zo leuk. Voor Fika Magazine gaan we er in ieder geval onze stinkende best voor doen, want er zitten een paar leuke nieuwe dingen aan te komen.

Bloggers
Vanaf begin dit jaar gaan er twee nieuwe bloggers voor Fika Magazine schrijven! Wie, hoe en wat, dat laten we je zeer binnenkort weten, maar het belooft ontzettend leuk te worden.

Nieuwe rubrieken
Bij een nieuw jaar horen nieuwe rubrieken. We gaan er twee introduceren: ‘cityguide’ en ‘5 vragen aan…’. Voor ‘cityguide’ gaan we elke maand naar een Nederlandse stad waar we alle Scandinavische adresjes verzamelen. Denk aan restaurantjes, koffietentjes en shopadresjes. Voor ‘5 vragen aan…’ gaan we mensen die gek zijn op Scandinavië vijf vragen stellen. Dit kan zijn over een Scandinavische plaats waar ze op dat moment wonen, hun favoriete merken en ga zo maar door. We vinden het ook erg leuk om ook lezers van Fika Magazine aan het woord te laten, dus mocht je je aangesproken voelen, stuur ons dan even een mailtje (info@fikamagazine.com).

We Are Travellers & Flinders
In 2016 is Fika Magazine ook regelmatig op andere websites te vinden. We schrijven onder andere gastblogs voor We Are Travellers en Flinders. Neem er vooral even een kijkje!

Kopenhagen cityguide
Zoals we je een tijdje geleden al lieten weten (in dit artikel), komt er een online cityguide aan van Kopenhagen. Hierin zullen we tal van leuke adresjes bundelen én handige tips verwerken. We gaan ‘m in PDF-formaat maken, dus dan kun je ‘m ook offline gebruiken als je in de stad bent, wel zo handig.

Ook in 2016 hopen we je weer dagelijks te kunnen voorzien van de fijnste artikelen uit en over Scandinavië. Mocht je leuke tips voor ons hebben of iets willen vragen, laat het ons dan gerust weten, dat vinden we alleen maar leuk (mailen kan naar info@fikamagazine.com). We hopen dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en wensen je een heel fijn 2016!

Één suggestie bij “Happy new year! Fika Magazine’s goede voornemens

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende