Kompa' 9 in Kopenhagen

Afgelopen week was Fika Magazine in Kopenhagen. We gingen de leukste adresjes en hotspots af om met een notitieblok vol nieuwe en verse content terug te komen. Verwacht de komende weken dus veel Kopenhagentips. Oh, en keep your eyes peeled, want er komt ook een digitaal stadsgidje aan! We maken ‘m in handig PDF-formaat, zodat je ‘m ook offline kunt gebruiken als je in de stad bent.

Onze eerste stop in Kopenhagen was Kompa’ 9. Een tentje dat we al eerder tipten vanwege de lekkere koffie, maar we ontdekten dat je er ook onwijs lekker kunt lunchen. Ze serveren er werkelijk de lekkerste roggebroodsandwiches, met kip, zalm of hummus. Wij gingen voor de eerste en laatste. Binnen no-time krijg je je sandwich geserveerd: geroosterd roggebrood, spinazie, avocado, kip (of hummus) en een smakelijke dressing.

Kompa’ 9 is geen groot tentje, dus als je zeker wilt zijn van een plek, dan raden we aan om vroeg te gaan. Het is ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het Centraal Station (København H) en ligt vlak achter de winkelstraat Strøget. Onze roggebroodsandwiches kostten 65 Deense kroon per stuk, dat is ongeveer € 9.

Adres:
Kompagnistræde 9

Kompa' 9

Kompa' 9

Kompa9-sandwich

Kompa9_sandwich2

Kompa9_watertap

Kompa9_zitje

2 suggesties bij “Kompa’ 9 in Kopenhagen

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende