Happy 2015!

Op 1 december 2014 zijn we live gegaan met Fika Magazine. Nog maar een maandje geleden dus. In die maand zijn er al een aantal artikelen online gekomen, maar in 2015 komt daar nog veel meer bij!

Wat kun je in 2015 verwachten op Fika Magazine?
Ook in het nieuwe jaar gaan we weer hard aan de slag met leuke content voor Fika. Niet alleen gaan we je de leukste hotspots van Scandinavië laten zien; ook zullen er meer recepten en foodposts online verschijnen. Ook gaan we in het nieuwe jaar weer volop binnenkijken in de mooiste Scandinavische stulpjes, zal er af en toe wat mode en beauty voorbij komen en worden de Scandinavische series, boeken en muziek niet achterwege gelaten.

En verder?
In december zijn we op bezoek geweest bij Northbound in Den Haag. Maar er zijn uiteraard nog veel meer leuke Scandinavische adresjes in Nederland te vinden. We gaan op zoek naar de leukste winkels, restaurants en koffiezaakjes, zodat je ook in Nederland van Scandinavië kan proeven.

Heb jij nog leuke ideeën of input voor Fika Magazine? Dat horen we graag! Stuur een mailtje naar info@fikamagazine.com met al je tips, vragen of suggesties.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Volgende