Happy kanelbullens dag! De lekkerte van het internet verzameld + hét ultieme recept

Kanelbullens Dag Fika Magazine

De leukste dag van het jaar is aangebroken: happy kanelbullens dag! Het is de dag van de kaneelbroodjes en hoe beter kun je die vieren dan met de lekkerste plaatjes van het snackje op het internet verzameld. Oh, en als je dan helemaal geïnspireerd bent om zelf ook aan de slag te gaan, dan delen we ook nog het recept onderaan de pagina met je. Dubbel feest! Geniet ervan!

Speciaal voor kanelbullens dag: de lekkerste verzameld

kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine kanelbullens dag fika magazine

Kanelbullar: het ultieme recept

Is het water je in de mond gelopen van bovenstaande plaatjes en heb je zin om ook de keuken in te duiken? Klik dan even snel op dit recept en wie weet staan ze over een paar uur ook bij jou op tafel.

Bron afbeeldingen: Pinterest


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende