De eerste beelden van restaurant Noma in Sydney

Noma in Sydney Australia

In september vorig jaar werd bekend dat een van de beste restaurants wereldwijd gaat sluiten. Restaurant Noma is eind 2016 niet meer. Maar voordat het zover is, verhuist het restaurant inclusief crew eerst nog even naar Sydney.

Chef-kok Rene Redzepi: ‘Australië heeft me altijd geïnspireerd: de fantastische steden, de vriendelijke mensen en natuurlijk de altijd aanwezige zon. Maar wat me vooral inspireert is de variatie in het landschap en de ingrediënten. Ik heb nog nooit zoiets gezien’. Sinds Redzepi’s eerste bezoek aan Australië een aantal jaar geleden, wil de chef-kok meer tijd doorbrengen in het land om te ‘onderzoeken, te proeven en de ingrediënten te leren begrijpen’.

De wachtlijst om bij Noma in Sydney te dineren is inmiddels zo’n 27.000 mensen lang, dus de kans dat je nog een tafeltje bemachtigt voor 2 april (de dag dat het restaurant weer sluit) is miniem. Wij doen het daarom maar met de eerste beelden van het restaurant:

Noma Sydney Noma Sydney Noma Sydney Noma in Sydney Noma in Sydney Noma in Sydney Noma Australia Noma Australia

Bron: Vogue Living Australia

Één suggestie bij “De eerste beelden van restaurant Noma in Sydney

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende