Noma My Perfect Storm in 2015 in de bioscoop

Het bekendste restaurant van Denemarken, Noma, komt nog dit jaar met een film op het witte doek. De film, Noma my perfect storm, zou eigenlijk al in 2014 in de bioscoop verschijnen – maar dat mocht om verschillende redenen niet zo zijn. Maar dat-ie in 2015 verschijnt, is zeker.

Een cameraploeg volgde de chef-kok van het sterrenrestaurant Rene Redzepi maar liefst drie jaar lang waardoor je echt een kijkje in de keuken, het leven en de passie van de chef krijgt – inclusief alle tegenslagen. Redzepi ging eerder failliet met zijn restaurant, maar is hard bezig weer aan de top te komen. Noma is voor de vierde keer verkozen tot ‘beste restaurant ter wereld’.

Tijdens het Cannes Film Festival, dat van 13 tot 24 mei plaatsvindt, wordt de trailer van de film voor het eerst vertoond. Later dit jaar zal de film in de bioscoop verschijnen. Ga jij erheen?

landing-banner

Bron: Culy

 


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende