Bekijk de trailer van Noma my perfect storm

noma my perfect storm

In het voorjaar van dit jaar lieten we al weten dat de langverwachte film Noma my perfect storm binnen niet al te lange tijd op het witte doek verschijnt. Nu is er eindelijk de trailer, om je vast een voorproefje te geven.

De film stond eigenlijk gepland om al in 2014 in de bioscopen te verschijnen. Om verschillende redenen werd de releasedatum steeds verder vooruitgeschoven, wat de nieuwsgierigheid alleen maar groter maakt. Een cameraploeg volgde de chef-kok van het sterrenrestaurant Rene Redzepi maar liefst drie jaar lang waardoor je echt een kijkje in de keuken, het leven en de passie van de chef krijgt – inclusief alle tegenslagen.

We waren al benieuwd naar de film, maar na het zien van de trailer zijn we dat nog veel meer. Zeker nu we ook weten dat het restaurant begin 2016 zal sluiten. Een bijzonder slotstuk zullen we maar zeggen.

Bekijk de trailer van Noma my perfect storm hier:

Wij houden je hier op Fika Magazine uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Noma my perfect storm.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende