Vliegtickets IJsland: vluchten van en naar IJsland nog nooit zo goedkoop

ijsland kerst

De Scandinavische landen prijken al jaren bovenaan de lijstjes van ‘dure’ bestemmingen. Toegegeven, het zijn doorgaans geen budgetbestemmingen en je betaalt soms net even een paar euro’s meer, maar langszaamaan worden de bestemmingen steeds betaalbaarder. Mede doordat ze beter bereikbaar worden door meerdere lijnvluchten en budgetmaatschappijen die richting het noorden vliegen. Vooral IJsland is de laatste jaren een stuk aantrekkelijker geworden: vliegtickets naar IJsland waren nog nooit zo goedkoop.

Goedkoper

De reiswebsite Dohop deed onderzoek naar de prijs van vluchten van en naar IJsland en kwam tot de conclusie dat de prijzen nog nooit zo laag zijn geweest. Gemiddeld kost een vliegticket rond de € 300. Rond dezelfde tijd vorig jaar kostte een ticket nog € 450. De gemiddelde prijs van vliegtickets is met zo’n 33% gedaald. Vooral de vliegtickets van en naar New York, Boston en Barcelona zijn gezakt in de prijs, maar ook vanaf Amsterdam wordt het steeds goedkoper om richting Keflavik Airport te vliegen.

Vliegtickets IJsland

Met budgetmaatschappijen als Wow Air en goedkopere vluchten van Iceland Air wordt het Scandinavische land alsmaar toegankelijker en dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Klik hier om vliegtickets van en naar IJsland te vergelijken.

Fotocredits: Visit Iceland
Bron: Iceland Monitor


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende