Vanaf nu vliegt ook Wow Air dagelijks vanaf Brussel naar Reykjavik

Goedkope vliegtickets Brussel Reykjavik

De populariteit van IJsland de afgelopen jaren is je vast niet ontgaan. Mensen zijn het natuurschoon in het land gaan waarderen en steeds meer vluchten gaan vanuit de Benelux naar het Scandinavische land. Het was al mogelijk om met Icelandair van Brussel naar Reykjavik te vliegen, maar daar is nu een budgetvariant van gekomen: goedkope vliegtickets Brussel Reykjavik vind je vanaf nu bij WOW Air.

Goedkope vliegtickets Brussel Reykjavik

Sinds deze week is het mogelijk om dagelijks van Brussel naar Reykjavik te vliegen. Dat geldt echter alleen in de zomermaanden; in de winterperiode zal dit teruggeschroefd worden naar vier vluchten per week. WOW Air vliegt in 3,5 uur met een Airbus A320 of een A321 naar Reykjavik. De vlucht vertrekt om 12:25u en komt om 13:50 aan.

Groeiend netwerk

Skúli Mogensen, CEO van WOW Air vertelt: We zijn erg enthousiast om Brussel aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Brussel is een belangrijke bestemming in Europa, zowel voor zakenreizigers als voor vakantiegangers. Het heeft alles wat mensen nodig hebben; van geweldig eten en drinken tot geschiedenis en architectuur’.

Een goedkope vliegticket Brussel Reykjavik heb je vanaf € 69.95. Kijk hier voor vliegtickets en prijzen.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende