Hotel ION in IJsland

Op iets minder dan een uur rijden van hoofdstad Reykjavik ligt Hotel ION in IJsland. Hotel ION omschrijft zichzelf als een luxury, adventure hotel en is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een rustig wellness verblijf of avontuurlijk de natuur in willen trekken.

Met opgedroogd lava op de achtergrond zit het met de schoonheid van de omgeving in ieder geval wel goed. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor mensen die gletsjers willen bewandelen, willen genieten van het Noorderlicht of mensen die willen vliegvissen in de ijsrivieren. De ‘Golden Circle’ route is een prachtige tocht waar het hart van de natuurliefhebber sneller gaat kloppen. Iets minder avontuurlijk ingesteld maar wil je echt even helemaal tot rust komen? Ook dat kan in het hotel, in de luxe kamers, het heerlijke restaurant of in de Lava Spa.

ION Luxury Adventure Hotel
Nesjavellir vid Thingvallavatn
801 Selfoss, IJsland

Hotel Ion Fika Magazine

Hotel Ion Fika Magazine

Hotel Ion iceland

ion iceland

fika magazine ion hotel

Één suggestie bij “Hotel ION in IJsland

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende