5x koffie in Malmö

In december vond je op Fika Magazine al vijf leuke koffietentjes in Kopenhagen. Dit keer is het de beurt aan Malmö. Waar moet je in deze Zuid-Zweedse stad zijn voor een goed kopje koffie?

Lilla Kafferosteriet
Dit gezellige café met eigen koffiebranderij is gevestigd in een hoekpand aan de Baltzarsgatan. Bij Lilla hechten ze veel waarde aan goede, fairtrade koffie en ze kunnen je dan ook alles vertellen over de verschillende blends. Ook leuk voor ontbijt!

Solde
Het personeel bij Solde is altijd vriendelijk en de kwaliteit van hoog niveau. Achter de apparaten staan wellicht de beste barista’s van Malmö.

Rosie’s Coffee & Wine
Alleen al vanwege het fijne interieur wil je een middagje plaatsnemen in dit zaakje. Klaar met koffie, dan stap je gewoon over op de uitgebreide wijnkaart. Rosie’s ligt buiten het centrum van Malmö en gaat pas om 13u in de middag open.

Café Slottsträdgården
Stockholm heeft Rosendals Trädgård, Malmö heeft Slottsträdgården. Deze organic kasteeltuin heeft een fijn café waar je niet alleen geniet van lekkere koffie, maar ook van smakelijke lunches.

Djakne Kaffebar
Bij Djakne vind je beneden een koffiebar en boven een ruimte waar werkplekken worden verhuurd. Een inspirerende plek met zoals je begrijpt heerlijke koffie. Ook hier weten de barista’s je van alle informatie over de koffie te voorzien.

5x koffie in malmo


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende