Viben Fiskehus: gloednieuwe hotspot in Kopenhagen

Viben Fisekhus Fika Magazine

Op onze eerste dag in Kopenhagen stuitten we direct op een gloednieuwe hotspot in Vesterbro. Bij Viben Fiskehus eet je de lekkerste fish and chips en lobster rolls.

Fish and chips

De viszaak is gevestigd aan de Værnedamsvej, een fijne straat waar het zeker tegen borreltijd gezellig druk is. Je kunt er niet alleen terecht voor de lekkerste vis om mee te nemen, je schuift er ook aan de hoge tafels voor de lekkerste fastfoodgerechten. Wij kozen voor de fish and chips gemaakt van kabeljauw en schelvis met aioli en remouladesaus. Beide kunnen we meer dan aanraden! De vis is supervers en het paneerlaagje lekker krokant.

Viben Fiskehus

Uitgegeten? Dan kun je verderop in de straat nog even binnenlopen bij winkels als Playtype (stationary), Aesop (beautyhemel) en Summerbird (flødeboller!). Viben Fiskehus is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12.00u tot 20:00u.

Fish and chips Kopenhagen Fika Magazine Viben Fiskehus Fika Magazine Fish and Chips Kopenhagen Fika Magazine Viben Fiskehus Fika Magazine

2 suggesties bij “Viben Fiskehus: gloednieuwe hotspot in Kopenhagen


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende