Dit is de nieuwste kamer van het Treehotel in Zweden

treehotel in Zweden

Al eerder schreven we over het bijzondere Treehotel in Zweden, een hotel dat kamers in de vorm van boomhutten heeft gerealiseerd. Inderdaad, boomhutten! Ze hadden al zes hele toffe plekken om te slapen, maar daar is er begin dit jaar nog één bijgekomen: The 7th Room.

7th Room

The 7th Room geeft je prachtig uitzicht over het omliggende Zweeds-Laplandse landschap wat het in de wintermaanden ook nog eens de perfecte plek maakt om het noorderlicht te bekijken. De onderkant van de boomhut is volledig beplakt met een afbeelding hoe de plek eruit zag voordat de exclusieve hotelkamer werd gebouwd, waardoor de hut op lijkt te gaan in de natuur. De kamer bevindt zich op tien meter hoogte in de pijnbomen en omvat zo’n 75 vierkante meter aan leefruimte en biedt ruimte aan vijf personen.

Treehotel in Zweden

Het ontbijt voor de hotelgasten wordt geserveerd in Britta’s Pensionat dat op hetzelfde terrein ligt. Goedkoop is een nachtje slapen in het Treehotel niet, maar een ervaring is het zeker.

treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden treehotel in Zweden

Bron: Home World Design


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende