Op dit Finse eiland mogen mannen geen voet aan wal zetten

supershe fika magazine

Op Glamour.nl kwamen we deze week een interessant artikel tegen: vanaf juni dit jaar kun je terecht op het Finse SuperShe Island, een plek waar enkel vrouwen welkom zijn en mannen geen voet aan wal mogen zetten.

Retreat

SuperShe Island is het idee van voormalig consultant Kristina Roth. Ze bezocht meerdere malen The Ashram in Californië, een retreat waar je van alle gemakken bent voorzien. Maar echt helemaal tot rust kwam ze nooit. En dat had te maken met de aanwezigheid van het andere geslacht. Ze vond een gat in de markt en besloot een concept te ontwikkelen waar enkel vrouwen zich voor kunnen aanmelden. Wat werd geboren is SuperShe Island, midden in de Baltische Zee.

SuperShe founder Kristina on SuperShe island, busy creating and curating the perfect getaway ??

Een bericht gedeeld door SuperShe (@supershesnaps) op

Luxe

Behalve mannen ontbreekt het je verder aan niets op SuperShe: op het ruim acht hectaren tellende eiland kun je je onderdompelen in alle luxe. Daarnaast neem je deel aan yoga- een kookklasjes en kun je slapen onder een fonkelende sterrenhemel.

SuperShe

Klinkt dit je als muziek in de oren? Om toegang te krijgen tot het eiland moet je je eerst aanmelden voor de community, waarna je een schamele € 3.000 per week betaalt voor een verblijf. Check voor meer informatie de website.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende