Fan van The Bridge? Dan moet je een keer in dit hotel slapen!

Strand Hotell Malmö

Prijkt The Bridge nog altijd bovenaan jouw lijstje van favoriete (Scandinavische) series? Dan is dit hotel vlak bij Malmö iets voor jou. Vanuit het Strand Hotell Malmö heb je namelijk uitzicht op de brug waar het allemaal om draait in de serie.

The Bridge

Strand Hotell ligt op een kleine twintig minuutjes rijden van het centrum van Malmö. Het ligt op korte loopafstand van het strand en heeft voldoende parkeerplekken. Ideaal dus als je op doorreis bent met de auto. Maar wat misschien nog wel de beste feature van dit hotel is, is het uitzicht op de bekende Øresundsbrug, oftewel: The Bridge.

Strand Hotell

Het hotel is net een jaartje overgenomen door een Zweedse familie. Ze doen er alles aan om het hotel te verbeteren, want toen ze het kochten was het in een ietwat verouderde staat. De kamers zijn eenvoudig en betaalbaar en de medewerkers vriendelijk. Verwacht hier geen ultieme luxe, maar wel een prima verblijf als je een roadtrip maakt door Zweden.

Kijk op de website van Strand Hotell Malmö voor meer informatie.

Strand Hotell Malmö Strand Hotell MalmöStrand Hotell MalmöStrand Hotell Malmö


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende