Speciaalbiertjes bij Mikkeller in Kopenhagen

mikkeller in Kopenhagen

Na een dag Kopenhagen verkennen zin in een lekker biertje? Dan moet je bij Mikkeller aanschuiven. Deze bierbar zit vlak bij het Urban House hostel en is dé plek waar locals zich na werktijd verzamelen om de dag door te nemen.

Mikkeller is een klein en gemoedelijk zaakje met een bierkaart waar je u tegen zegt. Of je nu alleen van lichte, witte biertjes houdt, of van zwaarder, donker bier, iedereen komt hier aan zijn trekken. Leuk detail: de biertjes worden in een soort wijnglazen geserveerd.

Het bier wordt allemaal in huis geproduceerd en staat inmiddels ook op de kaart van veel andere restaurants en cafés in Kopenhagen. Kijk op de website waar je het nog meer kunt proeven.

Adres:
Viktoriagade 8

P.S: Door het grote succes van Mikkeller hebben de eigenaren onlangs een tweede zaak geopend: Mikkeller & Friends, die je in Nørrebro vindt (Stefansgade 35).

mikkeller

mikkeller

 

Één suggestie bij “Speciaalbiertjes bij Mikkeller in Kopenhagen

Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende