Lunchtip in Kopenhagen: Fætter Fætter Toast Bar

lunchtip in Kopenhagen fika Magazine

Staat er binnenkort een stedentrip naar de Deense hoofdstad op de planning en ben je alvast wat leuke adresjes aan het verzamelen? Wij hebben een hele fijne lunchtip in Kopenhagen voor je: Fætter Fætter Toast Bar in Nørrebrø.

Op het menu

De naam verraadt het al: bij Fætter Fætter staat er toast op het menu. Hele lekkere toast. De porties zijn klein van formaat, zodat je een meerdere variaties kunt proberen. Onze favorieten? De Fucking Toast, Tuna Meltdown en de Croque Cousin. Neem daar een lekkere homemade limonade bij en je bent de komende paar uur verzadigd.

Inrichting en openingstijden

Zo lekker als de toast is, zo mooi is ook de inrichting van de zaak. Het is niet groot, maar ontzettend fijn gedecoreerd. Fætter Fætter is op maandag gesloten en de rest van de week vanaf 11:00u geopend. Kijk voor meer informatie op de website van het zaakje.

lunchtip in Kopenhagen fika Magazine lunchtip in Kopenhagen fika Magazine lunchtip in Kopenhagen fika Magazine

Lunchtip in Kopenhagen

Meer aanraders in Kopenhagen? Check dan ook nog even deze pagina.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende