Aarhus Street Food: food market naast het busstation

Aarhus Food Market

Vrijwel elke stad heeft er een: een food market. Maar lang niet alle zijn even goed. Fika Magazine ontdekte onlangs de Aarhus Food Market, of eigenlijk Aarhus Street Food, en die is om over naar huis te schrijven. Hij wordt nog niet platgelopen door toeristen, er is genoeg ruimte om te zitten, de ligging is top en last but not least: het eten is om je vingers bij af te likken.

Busstation

Aarhus Street Food ligt pal naast het busstation van de stad en is dan ook gebouwd in de voormalige bushallen. Inmiddels blijven de bussen keurig buiten wachten, en zijn het de inwoners van de stad die naar binnen wandelen voor een lunch, snack of casual dinertje. De markt is in augustus 2016 geopend en in rap tempo een van de populairste food hotspots geworden.

Aarhus Food Market

Bij Aarhus Street Food kun je kiezen uit tal van keukens – van Mexicaans tot Vietnamees en van Deens tot Amerikaans: er is voor ieder wat wils. In het midden van de voormalige bushal staan lange tafels waar je je eten mee naartoe kunt nemen en er zijn verschillende kraampjes om een bijpassend drankje uit te zoeken.

Aarhus Food Market Aarhus Food Market Aarhus Food Market Aarhus Food Market Aarhus Food Market Aarhus Food Market

Meer Aarhus?

Lees dan ook deze artikelen:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende