Restaurant Italy in Kopenhagen

Niet zo lang geleden schreven we al over restaurant Höst, een prachtige hotspot in het centrum van Kopenhagen, onderdeel van Cofoco – Copenhagen Food Consulting. Ditzelfde Cofoco heeft er sinds kort weer een nieuw adres bij: Restaurant Italy, ook in Kopenhagen.

Italy is net als Höst prachtig ingericht door de gerenommeerde Norm Architects. Ze hebben gebruik gemaakt van een mix van Italiaans en Scandinavisch design: lichtgele muren en blauwe details, typisch voor de Zuid-Italiaanse architectuur en houten vloeren, bankjes en tafels door het Deense familiebedrijf Dinesen.

De keuken is – zoals je wel kunt raden – Italiaans en op het menu staat onder andere vitello tonnato, ravioli ai funghi en prosciutto crudo. Voor zo’n 26 euro heb je een pizzamenu (voorgerecht, pizza en dessert) en voor zo’n 30 euro heb je een pastamenu (voorgerecht, pasta en dessert).

Reberbanegade 3, Kopenhagen

Kijk binnen:
Restaurant Italy2

Restaurant Italy

Restaurant Italy3


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende