Bij dit hotel in Malmö klopt werkelijk alles (incl. video!)

Hotel Malmö Fika Magazine

Tijdens een stedentrip is een fijn hotel mooi meegenomen. Je bent vaak toch de hele dag op pad en komt er alleen om je op te frissen en op te slapen. Bij Story Hotel Studio Malmö is dat wel anders: daar zou je het liefst de deur niet meer uit gaan. Alleen al voor dit hotel hopen wij in ieder geval heel snel terug te keren naar Malmö.

Hotel Malmö

Story Hotel Studio Malmö is een relatief nieuw hotel dat op vijf minuten lopen van het centraal station ligt. Het bevindt zich in het pand van Studio; een meeting point dat 24 uur per dag open is. Naast het Story Hotel vind je er tevens een salade- en sapjesbar en twee restaurants.

Hotel Malmö Fika MagazineHotel Malmö Fika Magazine Hotel Malmö Fika Magazine Hotel Malmö Fika Magazine

Kamers

De kamers van Story Hotel Studio Malmö bevinden zich op de bovenste verdiepingen van het pand met een restaurant en dakterras als ultiem hoogtepunt. Bij het Story Hotel kun je kiezen uit verschillende kamers: The City King, The City Twin, The Large Ocean, The Ocean King, The Friggebod en The Rain Drop. Wij sliepen in The Ocean King, een kamer met fantastisch uitzicht over het water.

Hotel Malmö Fika Magazine Hotel Malmö Fika Magazine Hotel Malmö Fika Magazine

Ontbijt

Het interieur van het hotel – en dan met name van de kamers – klopt aan alle kanten. Het bed is zo zacht en comfortabel dat het moeilijk is er in de ochtend nog uit te komen. Gelukkig helpt het uitgebreide ontbijt – dat in het restaurant op de bovenste verdieping wordt geserveerd daarbij.

Hotel Malmö fika Magazine

Rooftop

Ook als je niet in Story Hotel Studio Malmö raden we je aan de lift te nemen naar de bovenste verdieping. Een biertje drinken met uitzicht over de stad is een zeer goed idee. Een kamer in Story Hotel Studio Malmö heb je al vanaf € 120, wat een hele goede deal is voor dit hotel. Kijk op de website van het hotel voor meer informatie en om te boeken.

Onze allereerste video!

Bekijk ook onze allereerste video! Het is nog geen meesterwerk, maar het begin is er. In de toekomst zullen er nog veel meer video’s verschijnen op Youtube, van hotelreviews zoals deze tot stedentrips in 1 minuut en meer! Houd ons Youtubekanaal (abonneer je hier, het is gratis!) en de website in de gaten.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende