Op zoek naar een hotel in Göteborg? Hotel Flora is heel fijn!

hotel in göteborg fika magazine

Het blijft toch altijd weer een zoektocht: een fijn hotel vinden voor je stedentrip, op een goede locatie, voor een schappelijke prijs. Om die zoektocht in Scandinavië wat makkelijker te maken, delen we op Fika Magazine regelmatig onze ervaringen met hotels. Zo kun jij met een gerust hart in het vliegtuig (of de auto of trein) stappen en lekker genieten van een zorgeloos weekendje weg. Want met dat hotel zit het wel goed. Ben je op zoek naar een hotel in Göteborg? Dan ga je ontzettend fijn overnachten in Hotel Flora, dat centraal ligt en goede service biedt. Kijk en lees je mee?

hotel in Göteborg fika magazinehotel in Göteborg fika magazine hotel in Göteborg fika magazine

Lobby & coworking space

Hotel Flora is gevestigd aan de Grönsakstorget, wat betekent dat het ontzettend centraal is gelegen in de stad. Je zit om de hoek van de winkelstraat en staat binnen een paar stappen in het Kungsparken. Als je binnenstapt in Hotel Flora, kom je binnen in een gezellige lobby, waar in de ochtend het ontbijt geserveerd wordt. Maar als je de hoek omgaat voorbij de receptie kom je op een nog fijnere plek terecht, een coworking space. Nu ben je waarschijnlijk niet van plan om tijdens je stedentrip te werken, maar deze ruimte is haast als een woonhuis ingericht, met een fantastische keuken! Ook hier wordt in de ochtend ontbijt geserveerd. Interieurliefhebbers kijken hier hun ogen uit.

Kamers

Dan de kamers. Ook die zijn bijzonder. Ze zijn namelijk allemaal anders. Je kunt kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Spendeer je niet veel tijd in het hotel, maar wil je gewoon een fijn bed? Dan kies je voor een kleine kamer. Ben je veel op je hotelkamer en wil je daarom dat het een comfortabele plek is waar de muren niet op je af komen? Dan kies je voor een ruimere kamer. In totaal kun je uit zeven verschillende kamertypen kiezen – van de XS Crashpad tot de Royal Swedish Room.

hotel in Göteborg Fika Magazine hotel in Göteborg Fika Magazine hotel in Göteborg Fika Magazine

Hotel in Göteborg

Het ontbijt dat de volgende ochtend voor je klaarstaat is lekker uitgebreid én vers, precies zoals we het graag zien. We genoten van huisgemaakte granola, vers fruit, een smoothie en knapperige broodjes. Bij de receptie geven ze je graag tips voor hotspots en bezienswaardigheden in de stad, dus schroom niet om ze wat te vragen. De kamers van Hotel Flora zijn betaalbaar, je slaapt er al vanaf € 100. Wil je meer weten? Check dan nog even de website van het hotel.

hotel in Göteborg Fika Magazine hotel in Göteborg Fika Magazine hotel in Göteborg Fika Magazine hotel in göteborg fika magazine

Meer tips voor Göteborg?

Klik dan hier!


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende