Droomhotel voor designliefhebbers in Stockholm (incl. binnenkijkvideo)

At Six Stockholm

Toen we in juni een aantal dagen in de Zweedse hoofdstad verbleven, sliepen we niet alleen in het hippe Hobo Hotel, we bivakkeerden ook een nachtje in At Six Stockholm, dat een deur verderop ligt. Dit gloednieuwe hotel is een droom voor designliefhebbers en het ontbreekt je er werkelijk aan niets.

Interieur

Al bij binnenkomst valt het bijzondere interieur op: in de trap van de lobby is een prachtig kunstwerk, de Mar Whispering van Jaume Plensa, verwerkt en vrijwel overal waar je kijkt zie je de mooiste, luxe materialen. Ook de kamers zelf zijn voorzien van een knap staaltje interieurdesign: alles klopt. De kamers zijn niet alleen een lust voor het oog; overal vind je handige trucjes, zoals een uitklapbare spiegel en een minibar in de vorm van lades.

Badkamer

Beautyliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de badkamer: daar staan namelijk fijne producten op je te wachten van het Scandinavische merk c/o Gerd. En er ligt een amenity kit voor je klaar waar zelfs een tandenborstel, kam en scheersetje in zit. Hoe luxe wil je het hebben?

Ontbijt

Dan een van de leukste dingen van het slapen in het hotel – als je het ons vraagt tenminste – het ontbijt! En ook dat voldoet aan alle verwachtingen. Het buffet is ontzettend uitgebreid. Je kunt niet alleen kiezen uit tal van soorten eieren; er staan verse sapjes voor je klaar, yoghurt met de lekkerste huisgemaakte granola, kanelbullar en vers fruit.

At Six StockholmAt Six Stockholm At Six StockholmAt Six Stockholm At Six Stockholm

At Six Stockholm

Wil je een nachtje in At Six Stockholm slapen? Check de website voor prijzen en meer informatie.

Adres:
Brunkebergstorg 6
Stockholm

Kijk ook nog even binnen in dit fantastische hotel…


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende