Aarhus Central Food Market: het chiquere zusje van Aarhus Street Food

Aarhus Central Food Market Fika Magazine

Een van onze favoriete plekken in Aarhus is Aarhus Street Food: een voormalige bushal die is omgetoverd tot toffe food market. Onlangs ontdekten we dat er nóg zo’n fijne plek is in de stad. De Aarhus Central Food Market is het chiquere zusje, met luxere stands midden in het centrum.

Kreeft & kaviaar

De Central Food Market heeft hetzelfde concept als Aarhus Street Food: je haalt wat te eten en/of te drinken bij een van de stands en eet het vervolgens op aan de centrale tafels in de ruimte. Het verschil is echter dat je bij de Central Food Market meer upscale eten en drinken vindt. In plaats van burgers en fish and chips, kom je hier voor voedzame salades met koudgeperste sapjes, kreeft en kaviaar en awardwinnend smørrebrød. Maar je kunt er ook langsgaan voor een kopje La Cabra-koffie of havermout van Grød.

Aarhus Central Food Market

De food market is geopend op maandag t/m vrijdag van 11.30u tot 20.00, op vrijdag en zaterdag van 11.30u tot 21.00u en op zondag van 11.30u tot 18.00u. Kijk voor meer informatie op de website.

Aarhus Central Food Market Fika Magazine Aarhus Central Food Market Fika Magazinesmørrebrød fika magazine


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende