TV-tip: Finland op 24Kitchen

De zender 24Kitchen ken je misschien al van het populaire programma Rudolph’s Bakery en de series van Jamie Oliver. Maar er is meer op de kookzender te zien, waaronder de Scandinavische keuken.

Vanaf deze maand is het programma Arctic Chef te zien op de zender. Hierin gaat Chef Teemu (winnaar van Top Chef Finland 2012) op onderzoek uit naar het eten dat hij bestelt voor zijn restaurant Goto. Dit onderzoek leidt tot mooie verhalen vergezeld van leuke activiteiten, zoals ijsvissen en het bezoeken van boerderijen. Ook geeft de chef een kijkje in zijn restaurant. Arctic Chef is doordeweeks om 16.30u te zien op 24Kitchen.

Ook de Finse Sara La Fountain is weer te zien op de zender. Sara had al een gelijknamig programma op de buis en Baking with Sara, waarin ze in haar appartement in Helsinki gerechten uit de Finse keuken kookt. Haar nieuwe programma draagt de naam Sara’s New Nordic Kitchen. In deze Engelstalige serie laat ze met trots en enthousiasme de moderne Scandinavische keuken zien. Elke werkdag om 17.00u.

Foto's: Sara, door Jouni Harala, Temuu Laurell, door Anna Hämäläinen

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende