Kijktip: Magnus Nilsson in Chef's Table

Een van de laatste aanwinsten in de ‘bibliotheek’ van Netflix is de serie Chef’s Table. Hierin staat elke aflevering een chef-kok centraal die letterlijk een kijkje in zijn of haar keuken geeft. In de laatste aflevering volgen ze de jonge chef Magnus Nilsson in zijn restaurant Fäviken.

In de aflevering krijg je niet alleen goed beeld van hoe het er in zijn restaurant aan toe gaat maar wordt zijn hele loopbaan onder de loep genomen. Hoe is het allemaal begonnen? Waar groeide hij op en wat bracht hem tot waar hij nu is? Magnus is geen doorsnee chef en dat zie je al aan zijn uiterlijk en de locatie van zijn restaurant. Geen keurig gedekte tafels middenin het drukke centrum van een stad: in de middle of nowhere kunnen slechts 9 gasten aanschuiven om maar liefst 30 gangen te nuttigen. Allemaal in het juiste tempo en in de juiste volgorde op tafel gezet. Ondanks het feit dat de winters in Zweden zo koud zijn dat de grond op dat moment niet vruchtbaar is, kookt Magnus toch met het seizoen.

20977123Hoe hij dat allemaal doet en hoe hij die 30 gangen in perfect tempo op tafel zet, zie je in Chef’s Table. Kijken dus!

 

Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende