24Kitchen Christmas Special in Fins Lapland

Waar kun je een kerstspecial voor een televisieprogramma beter opnemen dan in Lapland. Dat moeten de programmamakers van de 24Kitchen Christmas Special gedacht hebben toen ze hun locatie uitkozen.

Een aantal chefs van de foodzender reisde af naar Fins Lapland om daar verschillende programma’s op te nemen. Ze kookten in de buitenlucht en gingen op zoek naar wilde ingrediënten, alles tegen de achtergrond van het prachtige besneeuwde landschap. Tijdens de Christmas Special bereiden de chefs gezamenlijk het ultieme kerstdiner.

Naast de kerstspecial hebben ze ook Winterkost opgenomen, een serie afleveringen waar de chefs op avontuur gaan. Wildplukken in de sneeuw, een bezoek aan een rendierboerderij, rijden op een sneeuwscooter en ijsvissen: werkelijk alles komt aan bod.

Neem alvast een kijkje achter de schermen:

We zijn alle dikke vrienden! #husky #24kitchen #deelcember #finland #bestfris #zestinkenookeenbeetjemaarwellief. Een foto die is geplaatst door Danny Jansen (@chefdannyjansen) op

Ik ben in de sneeuw in Lapland voor @24kitchen_nl in m’n warme outfit van @goldbergh

Een foto die is geplaatst door Miljuschka (@miljuschkaw) op

Koken op de coolste plek ever.. #24Kitchen #Deelcember #Lapland Een foto die is geplaatst door RobertaPagnier (@robertapagnier) op

24Kitchen Christmas Special – 7 december 19.00 uur
Winterkost – vanaf 7 december elke werkdag 18.15 uur


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende