Tip: Scandinavian Summer Foodbox

Ze vliegen je de laatste tijd om de oren, foodboxen: abonnementen waarbij je elke week, twee weken of elke maand een pakket toegestuurd krijgt met allerlei verschillende foodgerelateerde producten. Dit kunnen verse boxen zijn, met groenten en fruit, maar bijvoorbeeld ook met voorverpakte items, die je anders misschien nooit zou kopen.

Een van de populairste bedrijven die dergelijke foodboxen aanbiedt is Foodwelove. En in de maand juli komen ze met een box naar ons hart: een Scandinavian Summer Foodbox. Dit is wat Foodwelove er zelf over zegt:

Knäckebröd, zalm, IKEA en fjorden: over Scandinavië hoef je ons niets meer uit te leggen. Zo net na Midzomernacht en al het spicy streetfood hebben we zin in verkoeling en laten we je daarom kennismaken met het al het lekkers dat het Noorden te bieden heeft. Nordic cuisine the FoodWeLove way dus, inclusief de mooiste verpakkingen mogelijk. Scandinavië is tenslotte niet voor niets het design-bolwerk van de wereld. Met de FoodWeLove box van juli kun je op vakantie zonder je keuken te verlaten en waan je je even in het land van ruige Vikingenen, wilde zalm en talloze fjorden. 

De Scandinavian Summer Food box is helemaal vegetarisch, en bestel je op de website van Foodwelove.

10989217_745119668946763_9145314363292044452_nAfbeeldingen: Foodwelove


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende