Deze Deense Netflix Original verschijnt 4 mei 2018

The Rain Netflix Fika Magazine

Zoals je misschien wel weet, zijn we bij Fika Magazine dol op Scandinavische series (in dit artikel staat een verzameling van onze favoriete series op Netflix). Schaar jij je ook onder de nordic noir fans? Dan hebben we een goede tip voor je: 4 mei 2018 verschijnt de allereerste Deense Netflix Original: The Rain. En dat belooft weer een flinke portie spanning op te leveren.

Over The Rain

Op Netflix Nederland lezen we het volgende: Door een agressief virus is bijna de volledige Scandinavische bevolking uitgeroeid. Dit virus werd verspreid door de regen. Overleven was alleen mogelijk door te schuilen. Een Deense broer en zus behoren tot de overlevenden en zij besluiten de veilige bunker te verlaten. Ze zien weinig tekenen van leven, maar komen toch een groep overlevenden tegen. Ze sluiten zich aan en trekken door Scandinavië, op zoek naar overlevenden. De hoofdrollen in The Rain zijn weggelegd voor Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen en Mikkel Boe Følsgaard.

Hoge verwachtingen

Vanuit verschillende hoeken klinken hoge verwachtingen over de serie. Wat niet gek is als je kijkt naar het flinke aanbod series en films dat het uit hoge noorden komt. Zit jij er 4 mei klaar voor?

Bekijk hier alvast de trailer van The Rain:


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende