Fijn tentje: STHLM Brunch Club

sthlm brunch club fika magazine

In de hippe wijk Vasastan in Stockholm vind je op de hoek van de Dalagatan en de Kungstensgatan de STHLM Brunch Club. Een fijn plekje om neer te strijken voor een ontbijt, brunch of lunch.

Op het menu

Bij de brunch club is het niet mogelijk om te reserveren. Doordeweeks is er doorgaans genoeg plek om aan te schuiven, maar in het weekend moet je op tijd zijn voor een tafeltje. Als je die eenmaal bemachtigt hebt is het alle moeite meer dan waard: het is lastig kiezen van de kaart. Op het menu vind je onder andere een acai bowl, bagels met verschillende toppings, scrambled egg, een avocado sandwich en fluffy american pancakes. Heb je na de lunch nog ruimte over? Probeer dan een van de milkshakes, bijvoorbeeld de zeer instragrammable Instashake met nutella.

STHLM Brunch Club

De hotspot is op dinsdag tot en met vrijdag van 07.30u tot 16.00u geopend en in het weekend van 09.00u tot 16.00u. Maandag gesloten.

stockholm brunch club fika magazinesthlm-brunch-club- fika magazinestockholm brunch club fika magazine stockholm brunch club fika magazine

2 suggesties bij “Fijn tentje: STHLM Brunch Club


Reageren niet mogelijk.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende