La Cabra: fijn koffietentje in het Latin Quarter van Aarhus

La Cabra koffie Aarhus Fika Magazine

Een van de leukste dingen van een nieuwe stad ontdekken is voor Fika Magazine het ontdekken van nieuwe koffietentjes. Koffie houd je niet alleen de hele dag actief tijdens een citytrip; in de meeste gevallen zijn de Scandinavische zaakjes fijne hotspots waar het goed toeven is tussen de locals. In Aarhus ontdekten we onlangs La Cabra.

la-cabra-aarhus

Koffiekunstenaars

La Cabra zit gevestigd in een prachtig pand aan de Graven, op huisnummer 20, in het gezellige Latinerkvarteret. De barista’s bij La Cabra zorgen ervoor de je kunt genieten van het allerlekkerste kop je koffie: de bonen worden op de gram afgewogen en de melk van je cappuccino met alle precisie ingeschonken: precies zoals we het graag zien. Bestel bij je kopje koffie een lekkere zoete snack.

La Cabra Aarhus Fika Magazine

Ontbijten bij La Cabra

La Cabra is naast de perfecte koffiepauze ook een fijne plek om neer te strijken voor een ontbijt. In het zaakje liggen de knapperigste, verse broden op je te wachten. Bestel het brood met gezouten boter (niet te versmaden!) en je kunt er de hele dag tegenaan. Mét een kaffe natuurlijk.

la-cabra la-cabra5

Meer lezen over Aarhus?

Ga je binnenkort op citytrip naar Aarhus en wil je meer weten over de Deense stad? Lees dan ook vooral deze artikelen:

Kijk ook eens op de website Visit Aarhus en Visit Denmark voor meer informatie.


Agnes - Fika Magazine
Hi! Ik ben de oprichtster van Fika Magazine. Dagelijks deel ik op dit online lifestylemagazine mijn liefde voor Scandinavië en hoop ik jullie te inspireren met al het moois dat uit het hoge noorden komt.

Nieuwsbrief

Elke twee weken een leuke update?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volgende